Wednesday, 24 April 2019

小彤畫集 @ 澳門2019春季塔石藝墟


🎪澳門我來了!
.
今次小彤畫集好榮幸被澳門文化局和香港方主辦小童群益會選中,可以到澳門參加2019春季塔石藝墟 。同場仲會有台灣﹑澳門同廣州的檔主,過百檔唔同嘅手作單位聚集一齊!
.
呢件事對我嚟講好有意思,係送比自己的一份生日禮物。在海外擺檔不僅是一個心裡的目標,而且作為小彤畫集第一次衝出香港擺檔,澳門對我來說係非常有意義的地方, 因為澳門係我爸爸出生地💕 算係我半個故鄉㗎
.
今次會盡量帶產品去澳門, 希望呢3日能夠見到大家,而且也會有首賣的產品啊,希望在澳門的讀者們一定要嚟探下我😸💖

.
2019年4月26日至28日
⏲️週五: 17:00 –22:00 ;
週六及日:15:00–22:00)
地點: 澳門塔石廣場
Booth: HK21

🎪5月市集預告🎪
.
🎪 18-19.5 | Tokyo Design Festa Vol. 49 | Tokyo Big Sight West Hall.
Booth no.: E59
(也預告一下,5月會到東京台場展覽)
.
.
#小彤畫集 #塔石藝墟

No comments:

Post a comment

Hello~ Please leave your message :)

Note: only a member of this blog may post a comment.